Preturi si servicii

Preturi servicii foto si servicii video

Fotografie eveniment - 750 Euro

Serviciul de fotogafie implica urmatoarele:
» fotografie eveniment, fara limite de cadre, incercam sa ne rezumam undeva intre 1500-2000 de fotografii;
» prelucrarea fotografiilor: fiecare fotografie se prelucreaza la expunere, incadrare, se elimina pozele dublate sau triplate.

Cele 1500 de fotografii sunt prelucrate in stil classic, extracost se poate optiona pentru varinata de 100 de fotografii prelucrate “artistic“

Serviciu de Videografie (Video) - 750 Euro

Serviciul de video implica urmatoarele:
» video pe tot parcursul evenimetului, la fel, fara limita de nr de ore filmate;
» in medie la un eveniment se filmeaza in jur de 4-5 h.

Clientul va primi lucrarea in felul urmator:
» Un clip de 3-4 minute cu best of (de obicei aceasta varinata este folosita pentru upload pe facebook sau alte site-uri de socializare);
» Un rezumat de 15 minute (aceasta filmare este foarte practica pentru variantele in care doriti sa vizionati filmarea impreuna cu prietenii si vreti ceva mai scurt);
» Montajul nuntii in 1h30 min (Varianta de 1h:30 min este exact lungimea unui film normal);
» Montajul COMPLET al nuntii (Livrez si materialul complet (orcat ar fi lungimea 4-5 ore) al nuntii fara a taia decat greselile de operatorie);
» Evident clientul poate sa modifice orice varianta de mai sus in caz ca isi doreste ca montajul final sa fie mai lung sau rezumatul sa fie de 25min in loc 15min.

Noi oferim toate varinatele de suport pentru filmare, pentru ca nu toata lumea poate sa vizioneze Blue-Ray. De aceea oferim si suportul DvD si suportul pe Hard Disk.

Extraoptiuni:

1. Cameraman/Fotograf Extra - 400 Euro

Aceasta situatie se foloseste in cazul in care doriti ca filmarea sa fie in doua camere. Ca si varinate pentru a doua camera avem si macara video care, in timpul evenimentului, ofera cadre de sus, imagini de ansamblu, iar impreuna cu camera de pe sol, filmare este mai interactiva (folosind alternanta de cadre).

La fel si pentru al doilea fotograf, varinata se foloseste pentru situatia in care nr de persoane este mare (peste 200 de persoane) iar un singur fotograf poate sa nu faca fata la volumul de cereri pentru foto (nu vorbim de dvs ca si miri pentru ca voi sunteti in centrul atentiei, vorbim de prieteni sau alti invitati care doresc sa faca fotografii). In general daca nunta nu este peste 170 - 200 de persoane un singur foto se descurca dar daca dvs doriti, va stam la dispozitie cu extra om.

Montajul si fotografiile, in cazul in care doriti sa fie echipa mai mare de doi oameni, necesita mai multa munca decat in prima varinata (sincronizarea celor 2 camere de filmat - pentru ca dvs veti primit un material montat la doua camere, prelucrarea fotografiilor care vor fi in numar aproape dublu decat in cazul unui singur om, punerea acestor imagini in ordine cronologica chiar daca sunt doua surse) de aceea pretul este mai mare decat in prima varinata.

2. Albumele tip Fotocarte

Acest tip de album il avem la urmatoarele preturi:

» 30 x 30 cm
» 20 x 30 cm
» 20 x 25 cm (acesta este un A4 dar pe landscape).

Pentru albumul fotocarte se folosesc in jur de 45 - 50 de fotografii pentru ca albumul sa iasa in varinata mai "aerisit". Bineinteles ca se poate realiza si cu mai multe fotografii in cazul dvs doriti. Fotografiile pentru album se aleg de catre dvs; inante sa fie gata pentru print veti primi pe mail o varinata electronica a albumului pentru a avea confirmare pentru print.

Bonus

Avand in vedere shop-ul nostru de pe strada Timis nr 11 - Foto Oskar - va oferim doua albume la alegere din magazinul nostru. Avem o gama destul de variata de albume in special la cele de nunta.

200 de fotografii printate in format 10 x 15 sunt de asemenea incluse ca si bonus.